DISCLAIMER WEBSHOP
Beauty of Minerals is niet aansprakelijk voor schade, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze webshop is verkregen.

INFOMATIE OP DE SITE OF BEAUTY OF MINERALS
Beauty of Minerals garandeert niet dat de op de website te vinden informatie volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door Beauty of Minerals gewenst moment worden gewijzigd. Hoewel Beauty of Minerals zorgvuldigt het samenstellen en onderhouden van deze webshop. Beauty of Minerals maakt gebruik van betrouwbare bronnen, wij kunnen niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.Mineralen en edelstenen kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie. Bij klachten bezoeken altijd uw huisarts.

VERWIJZINGEN DERDEN WEBSITES
Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Beauty of Minerals op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Beauty of Minerals is niet aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert.

EIGENDOMSRECHTEN
Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties en logo’s zijn eigendom van Beauty of Minerals. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beauty of Minerals het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiĆ«ren, te downloaden, openbaar te maken en te verspreiden.Het is toegestaan om informatie op deze website voor uw eigen persoonlijk gebruiken.

RISICO VIRUSSEN
Beauty of Minerals kan niet garandeert dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen.