VERZENDEN
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. U bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen twee werkdagen verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. De verzendkosten bedragen:

Nederlad
€ 2 exclusief BTW voor alle bestellingen (brievenbus pakketten en grote pakketten)
Gratis voor bestellingen vanaf € 20,-

België
€ 3 exclusief BTW voor brievenbus pakketten
€ 7 exclusief BTW voor grote pakketten
Gratis voor bestellingen vanaf € 40,-

EU
€ 6 exclusief BTW voor brievenbus pakketten
€ 12 exclusief BTW voor grote pakketten
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

USA, Canada en Japan
€ 25 exclusief BTW voor zowel kleine-als grote pakketten
Gratis voor bestellingen vanaf € 195,-

Overige landen
Neem contact met ons.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Postnl, DHL, UPS en DPD.
Als u wilt meer weten over de verzendkosten of u wilt overleggen over de prijs van de verzendkosten u kunt altijd contact opnemen met Beauty of Minerals.

RETOURNEREN
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. U kun uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van besteming en soort pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Let op, de kosten van retour artikelen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden in mindering gebracht op het retour bedrag.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beautyofminerals.com alvorens het product te retourneren.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.